top of page

Definitieve laserontharing

Bent u klaar om afscheid te nemen van ongewenst haar en te genieten van een gladde, zijdezachte huid? Onze geavanceerde laserbehandelingen bieden een veilige, effectieve en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei. Dankzij onze moderne technologie en het innovatieve triple diode laser machine bestaande uit 3 laser golflengen 755,808 en 1064nm kunt u rekenen op uitstekende resultaten en een comfortabele ervaring.  Ontdek de vrijheid van een haarvrije toekomst bij Beau'live.
 Boek vanaf september 2024 uw intake gesprek + GRATIS TESTSESSIE en ervaar de voordelen van definitieve laserontharing!
✨ Jouw weg naar een haarvrije toekomst begint hier! ✨
Hoe werkt het?
Definitief ontharen werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Voorafgaand aan elke behandeling, breng ik een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. De gel die ik aanbreng zorgt ervoor dat de intensieve lichtflitsen van het laser-ontharingsapparaat het haarzakje vernietigt.
Doordat de wortel in het haarzakje wordt vernietigd, kan hierdoor geen nieuwe haargroei meer ontstaan. Ons nieuwste Hair Laser Professional machine zorgt voor een haarvermindering van wel 80 tot 90%.
Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing en het huidtype. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen iedere behandeling moet een periode van minimaal 4 weken zitten. 
Wat zijn de voordelen?
1. Hoge efficiëntie, comfortabel en snel.
2. Voor alle huidtypes, ook de gebruinde huid.
3. 3 gecombineerde lasergolflengten voor optimale dekking van het behandeloppervlak.
4. Veilig en zonder pijn.
5. 3-in-1 koelingssysteem.
Voorbereiding
 • Voor een optimaal resultaat moet de huid zo bleek mogelijk zijn. Bescherm uw huid 2 maanden voor de behandeling tegen zonlicht:
 • Vermijd zoveel mogelijk zonlicht (of zonnebank).
 • Smeer uw huid in met zonnecrème (beschermingsfactor 50)
 • Stop met bruinen zonder zon (zelfbruiner) vanaf 3 weken voor de laserbehandeling.
 • Vanaf 8 weken voor de behandeling mogen de haren niet meer worden uitgetrokken met pincet, hars of andere methoden.
 • Tot enkele dagen voor de behandeling mag u de haren wel scheren of knippen, maar ze moeten wel duidelijk zichtbaar zijn voor de behandeling.
Nazorg
 • Enige roodheid en een lichte zwelling verdwijnt meestal na enkele uren. Met koude kompressen of het plaatsen van een icepack verdwijnt eventuele roodheid sneller.
 • Gebruik milde, ongeparfumeerde reinigingsmiddelen en vermijd harde scrubs en exforiërende producten op het behandelde gebied minstens 1 week na de behandeling.
 • De eerste twee weken na de behandeling lijken de haren gewoon verder te groeien. U mag gedurende deze periode de haren scheren. 
 • Na ongeveer twee weken vallen de haren uit en voelt de huid meteen veel zachter aan.
 • Bescherm uw huid nog zeker 1 maand tegen zonlicht om verkleuringen te voorkomen.
"Kies voor definitieve laserontharing en geniet van een zijdezachte huid zonder de zorgen van terugkerende haartjes - de slimme investering in jouw zelfvertrouwen en comfort!"

F.A.Q

Doet laserontharing pijn?
Pijnlijk is het voor de meeste mensen niet, er is een tintelend, wat prikkelend gevoel, maar voor de meeste mensen is dit hooguit wat irritant. Echter, sommige delen van het lichaam zijn nu eenmaal iets gevoeliger dan andere delen.
Wat mag ik verwachten?
De behandeling gaat snel, varieert van een paar minuten tot een uur of meer, afhankelijk van het te behandelen gebied. Omdat de laser zich richt op het pigment onder aan het haar en alleen haren die in de groeifase zijn en pigment hebben, zullen er meer behandelingen noodzakelijk zijn.
Werkt de laser bij heel licht of blond?
Als de haren donkerder zijn dan de huid, zijn ze te verwijderen met laserontharing. Voor de oksels en de bikinilijn is dit bij 90% van de personen zo. Beenhaar is vaak lichter, en dus moeilijker te behandelen. Elektrolyse kan dan een goed alternatief zijn. Tijdens een gratis proefsessie kunnen we makkelijk vaststellen of je in aanmerking komt voor laserontharing.
Wat is het beste moment om te starten?
Je start best met laserontharing tijdens een periode waarin je niet teveel zont. Zes weken voor, en twee weken na de behandeling mag je huid niet blootgesteld worden aan zon of UV-stralen. Daarnaast werkt laserontharing het best als je huid bleek is. Je kan dus best beginnen met de behandeling tussen oktober en juni. Als je geen zware zonneklopper bent, kan het ook in de zomer.
Zijn de resultaten definitief?
De triple diode laser is de enige laser welke door de FDA (Food and Drug Administration) is goedgekeurd voor de claim: permanente haarreductie. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats kan niet. Onder invloed van veranderingen in het lichaam (denk maar aan hormoonveranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan een laserbehandeling niets veranderen.
Is laserontharing even effectief voor roodharigen?
Laserontharing werkt als je haar voldoende pigment bevat. Bij bruin-rood haar is dit meestal geen probleem. Blond-rood haar is moeilijker te verwijderen met een laser.  Of jouw haartype geschikt is voor laserontharing, wordt bepaald tijdens een gratis proefsessie.

PRIJSLIJST DEFINTIEVE LASERONTHARING PER SESSIE

 

Voor vrouwen

Voorhoofd: € 50
Tussen wenkbrauwen : € 30
Neus: € 30
Wangen: € 50​
Bovenlip: € 50
Kin: € 50
Hals: € 50
Nek: € 50

Volledig gelaat incl. hals: € 150

Schouders: € 80

Oksels: €70

Bovenarmen: €100

Onderarmen: €100

Volledige armen: €150

Handen incl. vingers: €50

Intieme zone ( brazilian, bikini en bilnaad) €150

Bilnaad: €60

Bikinilijn: €80

Billen: €100

Navelstreep: €50

Bovenbenen: €150

Onderbenen: €150

Volledige benen: €250

Voeten: €50

Voor mannen

Voorhoofd: € 50

Tussen wenkbrauwen: €40

Oren: €50

Bakkebaarden: €50

Neus: €40

Wangen: €50

Hals: €50

Nek: €50

Oksels: €80

Volledige baard: €120

Schouders: €100

Bovenrug: € 150

Onderrug: € 150

Volledige rug: €250

Borstkas: €150

Buik incl. navelstreep: €150

Navelstreep: €50

Volledige borstkas en buik: €250

Bovenarmen: €120

Onderarmen: €120

Volledige armen: €200

Handen (incl.vingers): €60

Bovenbenen: €150

Onderbenen: €150

Volledige benen: €250


PROMOPAKKETTEN

bottom of page