top of page
SK_BRITT_SEPT22_11.jpg

Gelaatsverzorgingen

Bij Beau'live kan U terecht voor verschillende gelaatsverzorgingen. Eerst en vooral wordt er gekeken naar de noden van uw huid en daarop volgt een aangepaste behandeling. Inclusief in elke gelaatsbehandeling is het epileren van de wenkbrauwen. 

Gelaatsverzorgingen - Germaine de Capuccini

So Delicate 

- voor een zeer gevoelige huid -

Een behandeling die kalmerend, verzachtend en anti-oxiderend werkt. Geschikt voor een huid met roodheid, allergische reacties of die snel geïrriteerd is.

€75

Royal Jelly

- voor een zeer droge huid -

Deze werkt in op een vermoeide en stressvolle huid. Ze voedt, vernieuwt en herstelt de huid diepgaand. Daarnaast verstevigd ze de huid en laat haar opnieuw stralen.

€ 75

Purexpert

- voor een normale huid OF vette huid -

Deze verzorging is geschikt voor elk huidtype. Het verkleint openstaande poriën en 

vermindert het aantal onvolmaaktheden van de huid. Wanneer u een vette huid heeft, zal deze gaan zuiveren en matifiëren. Wanneer u daarentegen een normale of gemengde huid heeft, zal deze er zachter, soepeler en stralender gaan uitzien.

€ 75

Naturae

- Biologische verzorgingslijn -

Naturae is een biologische cosmeticalijn voor het gelaat. De formules bevatten essentiële oliën en ingrediënten uit ecologisch gecultiveerde planten. De producten bevatten biologische ingrediënten zoals witte thee, sojaolie, zonnebloemolie staan.

De producten bevatten geen siliconen, parabenen of kleurstoffen.

Zo helpen we de gezondheid en het welzijn van onze huid en planeet vooruit.

Anti-aging behandelingen - Germaine de Capuccini

Timexpert Hydraluronic

- een ware hydratatie voor de huid -

Dit is de TIMEXPERT HYDRALURONIC. De nieuwe unisex anti-aging lijn voor alle huidtypes met een revolutionair en een exclusieve formule van Germaine de Capuccini. Voor het eerst wordt hyaluronzuur gecombineerd met een gepatenteerde HLG nanopolymeer. Dankzij deze technologie  van de exclusieve samenstelling zijn de epidermis en de dermis beter doordringbaar en toegankelijker voor de introductie van hyaluronzuur waardoor deze een unieke werkzaamheid biedt. De nieuwe anti-aging lijn wordt zo hét alternatief voor medisch-esthetische injecties, met klinisch bewezen resultaten op het gebied van hydratatie en versteviging. 

€ 85

Timexpert Radiance C+

- een vitaminekuur voor de huid -

Germaine de Capuccini lanceerde eind mei 2021 de nieuwe Expert-lijn Timexpert Radiance C+. Voor het eerst lanceert GDC een gepatenteerde formule in de professionele cosmetica. Het geheim van deze lijn ligt in de werking van pure vitamine C op de huid die 6 maal effectiever is dankzij het gepatenteerde HLG-nanopolymeer. Dit houdt het exclusieve alleenrecht in van Germaine de Capuccini om deze unieke uitvinding commercieel toe te passen.

De producten uit onze nieuwe lijn verminderen donkere pigmentvlekken en vertragen het verschijnen van tekenen van veroudering, zoals een gebrek aan vocht, verlies van stevigheid en een doffe teint. Voor wie is deze lijn bestemd? Timexpert Radiance C+ is geschikt voor mensen vanaf 25 jaar en is ideaal voor de behandeling van een gestresseerde huid, een doffe en grauwe huid, rokershuid en donkere pigmentvlekken. Het wordt ook sterk aangeraden om de huid een stralend effect te geven voor een speciale gelegenheid. Het is een buitengewone licht- en energiebooster voor de huid (maar minder geschikt voor een acne-huid of een gevoelige huid).”

€ 90

Timexpert Rides EYES
- anti-rimpelbehandeling specifiek rond de ogen -

Een oogverzorging die expressierimpels vermindert, de oogopslag opklaart en 

doeltreffend vocht en wallen aanpakt. Kan bij elke gelaatsverzorging als supplement genomen worden. (Specifieke massage met oogmasker)

€ 30

Timexpert White
- anti-pigmentatie behandeling -

Een exclusieve en innovatieve ontwikkeling om pigmentvlekken aan te pakken. De 

behandeling op basis van Melanolight Progress technologie werkt voor, tijdens en na het ontstaan van de pigmentatievlek. Aan te raden in kuur. Zon of zonnebank hierbij vermijden. 

€ 80

Timexpert SRNS PRO 60+
- voor de volrijpe huid -

Een behandeling om de volrijpe huid te eren. Deze innovatieve behandeling met als hoofdingrediënt Epigenol, is bedoelt voor de vrouw vanaf 60 die trots is op de geschiedenis van haar huid. 

€ 90

MEN
- voor de man -

De detoxbehandeling voor elke man. Gaat rimpels en andere tekenen van vermoeidheid tegen. Geeft opnieuw energie aan de vermoeide huid.

€ 75

Make up advies

Wil jij graag leren make up aanbrengen bij jezelf maar weet je niet waar te beginnen? Heb je moeite om de juiste producten te vinden die bij jouwhuidtype passen en heb je geen benul van hoe je make up penselen correct gebruikt? Dan is deze 1 op 1 make up workshops echt iets voor jou! We gaan samen aan de slag en ik leg je stap voor stap uit hoe je mooie make up neerzet bij jezelf.

€ 30

€ 75
bottom of page