top of page
SCC_BJEWELS_HR_51.jpg

B-Jewels… het verhaal achter een Antwerpse, Belgische jonge vrouw en haar passie voor juwelen.
 

Naast mijn job als schoonheidsspecialiste begon ik in 2013 ook met het maken van juwelen en ontdekte ik zo mijn creatieve kant. Weinig mensen weten dat het ooit is begonnen met het aan elkaar rijgen van pareltjes in de kelder van mijn toenmalige zaak, Sun City. Tijdens de stille uren maakte ik voor mijn vriendinnen en kennissen de eerste ontwerpen. B-Jewels was geboren!
 

Het is zoals een kindje. Je brengt het groot met veel liefde, gedrevenheid en vooral aandacht voor detail. En dat probeer ik ook steeds weer te geven in mijn collecties. Oog voor detail in elk juweel dat ik met veel liefde en gedrevenheid maak voor de moderne vrouw die haar dagelijkse outfit stijlvol wil vervolledigen.
 

Mijn creaties zijn eigentijds, stijlvol en uniek. Voor elke gelegenheid vind je steeds het juiste juweel bij mij terug. Bent U op zoek naar een specifieke juweel dan kan je bij mij ook terecht voor een individueel op maat gemaakt juweel.
 

Mijn collecties bestaan voornamelijk uit halskettingen en oorbellen. De onderdelen, die bestaan uit nikkel- en cadmiumvrije metalen, worden door mij persoonlijk zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd.
 

De juwelen werden in eerst instantie in mijn zaak verkocht, maar sinds enkele jaren is B-jewels ook te koop via zorgvuldig uitgekozen boetieks in en rond het Antwerpse, Vlaams Brabant en Limburg.
 

Door de toenemende interesse en stijgende vraag, kan u vanaf heden ook terecht op deze webshop waar u de allernieuwste collecties kan terugvinden 

www.b-jewels.shop 

bottom of page